Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře.
...
Bílý cukr je rafinovaný produkt, který má v určitém množství konzervační schopnosti. Je ale také surovinou, která je zapovězena diabetikům. Omezit její spotřebu se snaží ze zdravotních důvodu mnoho lidí. Obejde se ale bez bílého cukru...
Rajská polévka patří mezi oblíbená jídla dětí i dospělých. Je na ni skvělé, že ji můžete obohatit mnoha různými zavářkami. Pokaždé tak získáte trochu jinou polévku. Ať už preferujete těstoviny, rýži, brambory, knedlíčky, luštěniny, maso...
Chystáte se v sobotu 15. června do Grébovky na Apetit piknik? Pak již jistě dobře víte, že kromě skvělého jídla a osvěžujícího pití od pečlivě vybraných prodejců a partnerů akce vás čeká i lahůdkový program na hlavní piknikové stage. Pódiu...
Pokud jste milovníkem české kuchyně, jistě jste už někdy narazili na pečenáče. Tato tradiční delikatesa má své kořeny hluboko v české historii a stále se těší velké oblibě.
...
Amatérští kulináři z řad čtenářů Apetitu každý rok přijíždějí na piknik s domácími dobrotami, které připravili s obrovským nadšením a láskou. Mnozí z nich pak svůj koníček přemění na svou novou profesi. A jde jim to pořád skvěle! Vybrali...